Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

30 noiembrie 2008

Ruga

Am gasit o melodie minunata, cu versuri pline de inteles si cu multe vibrari de suflet. Sper sa va placa. In cinstea primei zile de iarna, cand sufletul trebuie sa ramana mai cald ca oricand.



O ultima zi de toamna

Si s-a dus toamna... Ce a lasat? Sincer... nu stiu. Imi pare rau ca toamna aceasta am fost prea grabita sa observ toata frumusetea naturii pictata in culori de basm.
Tot toamna ramane anotimpul sufletului meu!
Astazi a fost o zi plina de lumina, plina de zambet. Am intalnit persoane noi si am redescoperit convingerea ca Dumnezeu are grija de tot si ca nimic nu e intamplator.
Melodia de mai jos este una din preferatele mele...





Dana - Te iubesc
Asculta mai multe audio Muzica »

29 noiembrie 2008

Eu cu cine votez?

Da... si sunt majora... si trebuie sa-mi exercit maine pentru prima oara dreptul de vot!
Inca nu stiu ce vreau sigur. Intre propunerile demne de luat in seama se afla o tanti care zambeste frumos, singura tanti din campania asta electorala (un motiv destul de bun s-o aleg) dar si un nene tanar cu o fata de copil si cu o privire calda. Stiu ca am niste criterii de selectie infantile, toti au asa criterii, numai ca nu le recunosc. Mai e si nenea doctor care aparea la televizor, am mers o data cu el in maxi-taxi, iar toata lumea l-a salutat. Oare toata lumea aia o sa-l si voteze?
Deci acum sunt cetateanul turmentat... Eu cu cine votez? Mai am timp pana maine, dar daca nu ma hotarasc, mai ramane si varianta cu "Ala bala portocala".
Un mic sfat: Votati! Daca nu alegeti voi, vor alege altii pentru voi. Veti avea macar siguranta ca ati facut ce tinea de voi.

26 noiembrie 2008

defulare.......

Astazi am ramas pierduta in clipa suspendata intre orgoliile noastre. Gandurile mi s-au ravasit si s-au amestecat pe tastatura, incat nici macar nu judec coerent.
Stii senzatia de apasare de pe suflet? Cunosti momentul subtil de pierdere a realitatii?
Nu, nu esti tu de vina. Poate eu... poate... Sau poate e viata asa, sau poate asa este scris. Sa primesc o palma de fiecare data cand cred ca am atins cu mana coltul unui nor.
Refuz sa gandesc, sa caut cauze, scuze, vinovati. Astazi refuz sa ma mai amagesc cu franturi de vise. Astazi imi asum rolul de condamnata fara sa cartesc, fara sa ma impotrivesc.
Azi vreau sa uit...

25 noiembrie 2008

Stai !



O melodie de vreme ploioasa. si ploua. cu regrete.
ne grabim... sa murim?

24 noiembrie 2008

Ceva in aer...


Vineee Craciunul... Mai exact luna decembrie. O promisiune de indeplinit. Mai multa rabdare, mai multa lumina, la fel de multa iubire, insa mai bine exprimata.

In parcul din apropiere astazi puneau bradul... Sfarsitul acesta de saptamana a nins... Totul pare sa vesteasca sarbatorile de iarna. Iar eu... sper, iubesc, daruiesc.

21 noiembrie 2008

Back on road


Dupa doua saptamani crunte, cu o stare de spirit daca nu la pamant, atunci in deplin picaj, dupa tensiune, tristete si vreme de furtuna, rasare soarele.

Era de asteptat ca va veni momentul in care voi spune "Pentru ce m-am consumat atat?", insa in acele momente nu vedeam padurea de copaci. Oricat ti-ar pune la incercare rabdarea si intelepciunea incercarile vietii, totul depinde de perspectiva din care privesti. Daca te vezi de la inceput pierzand, asa va fi. Nu ai de ce sa-ti fie teama... sau da?

De oricei cand mi-e frica de ceva... ma tem sa nu pierd ce am. Nu cer mai mult decat am, iar asta nu e modestie, ci doar recunostinta pentru lucrurile marunte din viata mea care ma fac fericita. Viata oricum va schimba multe pe parcurs, dar voi incerca mereu sa pastrez langa mine ce conteaza cu adevarat... adica persoanele care merita. Datorita lor am invatat multe.



Ca veni vorba... sau scrisul de persoane importante... Azi am facut poze pentru diploma si pentru sfarsit de clasa a XIIa. Cam prematur poate, dar a fost unul dintre acele momente cand simti ca viata are un ritm mult mai rapid ca al tau, iar tu privesti debusolat, ca in urma unui tren pe care l-ai pierdut. Imi veti lipsi mult!

9 noiembrie 2008

Aripa de inger ranita


Nu ma intreba ce vreau acum, ce caut in tine, ce vreau sa testez la mine... Totul e neclar, un strat gros de bruma s-a depus peste visele si asteptarile mele.

Desi am asteptat mereu sa apari in viata mea, desi te simt si cand nu imi esti aproape, desi te visez si in intunericul noptii, ceva intervine intre noi, iar sufletul meu suspina in linistea clipei de declin.

Priveste-ma! Sunt eu, cea dintotdeauna, cea care mai devreme te-a strans in brate si si-a dat sufletul in mainile tale... Sunt eu!... cea pentru care esti centrul lumii ei, care te priveste luminoasa, asteptand un zambet. Sunt aceeasi Axel, cea care deghizata intr-un copil capricios, nu vrea decat caldura sufletului tau.

Acum... simte-ma!

8 noiembrie 2008

Ideea zilei - 9 noiembrie


Nu te întreba ce are lumea nevoie; întreabă-te ce te face pe tine viu. Apoi mergi si împlineste acel lucru. Pentru că lumea are nevoie de oameni vii.

__________
Howard Thurman