Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

28 iunie 2009

let the rain fall...

As vrea sa iti pot spune ce simt acum, desi nici macar eu nu sunt sigura ca stiu exact ce. Sunt debusolata si par a nu apartine nimanui. Nici inimii tale... care m-a uitat incercand sa fie rationala.
Acelasi pacat l-am facut si eu. Vazand ca sufletul e cenusiu, am gandit prea mult. Am cautat cauze, mi-am taiat inima bucatele si am incercat sa studiez cauze, nu si remedii. Acum sper ca ma voi simti din nou usoara pentru a zbura, pentru ca sufletul meu e plumb...
Nu, nu incerca sa gasesti vinovatul... M-a epuizat lupta asta de-a avutul dreptatii... Mii de idei si imagini imi dau tarcoale, iar eu nu pot vedea nimic clar. Sper ca ploaia sa imi spele ochii si sentimentele ca sa ramana iar pure... ca la inceput.


pink .just like a pill
Vezi mai multe video din Muzica

19 iunie 2009

Deriva... cu reper


Plutesc in ape necunoscute. Viata se desfasoara intr-un ritm halucinant. Bac, admitere, poate titularizare... sperante, dor, nehotarare, decizii cu strangere de inima. Va trece repede si sigur. Vom privi in urma zambind, sunt sigura.

Voi spera ca fiecare dintre noi sa luam cele mai bune note. Sa vad tot 12 A-ul in frunte, unul langa altul, asa cum am fost 4 ani. Va simt lipsa, dar e o dulce alinare gandul ca au fost niste ani minunati pe care niciunul dintre noi nu ii va uita, ca va voi gasi mereu acolo, in coltul sufletului meu, ca va voi scoate des de acolo, va voi sterge de praf si voi pecetlui intelegerea de suflet cu un suspin.

Mi-ar placea sa stiti de cate ori v-am spus ca va iubesc in gand. De cate ori v-am imbratisat. De cate ori am suferit alaturi de voi si de cate ori m-am bucurat langa voi. Vin vremuri noi. Vine studentia pentru unii... munca pentru altii... sau cine stie ce aduce viata? Insa de ce sa ne temem cand il avem pe Dumnezeu langa noi?

Au ramas multe nespuse, insa...

11 iunie 2009

Sfarsit ... ?

Incredibil de multe emotii... Dor de nestapanit. Multe amintiri. Zambete sterse de regrete. Medalia si reversul ei. 4 ani. colegi. profesori. liceu imens insufletit de noi. holuri pe care ne rataceam la inceput, insa am inceput sa le sonorizam cu zumzetul tineretii noastre. multe vise. multi oameni. multe suflete. intamplari. lupte de purtat. razboaie de cucerit. zambete de dat.
Va iubesc! Va imbratisez si va pastrez in sufletul meu!


1 iunie 2009

La Multi Ani !


La multi ani tuturor copiilor, indiferent de varsta! La multi ani celor care nu se tem sa ramana naivi. La multi ani celor care inca mai mananca acadele si se bucura de o vizita in parc!

Nu uitati de sufletul vostru, nu uitati de stropul de copilarie care ramane in toti... Simtiti totul la maxim, ca un copil. Bucurati-va sincer, plangeti cu lacrimi curate ca ale unui copil...

Nu uitati sa dati aripi unui copil, sa ii zambiti pe strada, sa il iertati daca a gresit, sa ii aratati afectiune. Va creste in functie de ce va vedea, iar viitorul depinde de noua generatie.

Nu sunt filozofii... sunt franturi de realitate si parti din mine. Acum... ciocolata la fata!