Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

30 decembrie 2009

Baby, remember my name


Ceva ce ma face sa dansez si sa fredonez! Ceva ce ma face sa visez, doar am dreptul la cateva dorinte. Nu visez la "fame", visez ca vor fi oameni care imi vor rosti numele zambind. Hope you like it!

Stop... si de la capaaat!


Trece un an... Un an plin de bucurii, dar si plin de provocari. Un an plin de emotii... un Mos Craciun intarziat, bac, admitere, fluturi in stomac... Acum totul pare mai clar privind in urma, insa, nu pot nega sau banaliza importanta acestui an si cum m-a marcat el. A fost un an al sperantei, al dorintelor implinite, un an in care am crescut precum altii in 10(exagerarile sunt acceptate).

Acest an se termina cu un sentiment de implinire si cu gandul ca anul viitor va fi si mai frumos. Niciodata nu am mai simtit asa o incredere in viitor, desi contextul social nu e unul dintre cele mai fericite.

La cate dorinte am dreptul in seara de revelion? Sper ca minim doua. Acum, cand am vazut ca dorintele chiar se indeplinesc, sunt tentata sa-mi doresc prea mult. Nu e o crima, insa dezamagirea are un gust pe care il cunosc si nu pot spune ca imi place. Oricum, orice inceput e frumos! De ce sa nu fie un inceput de an frumos?

Sa multumim pentru binele si raul din 2009. Toate ne-au ajutat sa crestem, sa ne formam. Sa multumim persoanelor care ne-au inspirat si persoanelor care ne-au iubit, mai ales cand meritam mai putin. Sa visam. Sa visam mult. Sa visam neincetat. Si sa luptam. Sa luptam cu flacara iubirii in suflete.

START!

Incepe!

22 decembrie 2009

Back up


A fost o perioada in care m-am rupt de lumea virtuala. Nu spun asta pentru a motiva lipsa pe blog, spun cu mandrie ca, fata de altii, reusesc sa traiesc cu adevarat si nu numai in spatele tastaturii.

Mos Nicolae a venit fix la miezul noptii. Niciodata nu am simtit pe Mos Nicolae la in acest an, pentru ca mi-a oferit cel mai de pret cadou si mi-a dat o lectie. Cum le mai aranjeaza Doamne Doamne...

Faptul ca a nins m-a bucurat enorm. Copilul din mine a inceput sa se bucure, iar toata lumea a parut, din acea clipa, ca se pregateste de sarbatori. Iar sarbatorile se apropie cu pasi repezi, iar in casa miroase a brad. Bradul l-am ales cu tata si e cel mai proportionat brad posibil! Suntem mandri de el. Pare ca miroase a portocala, caci asa miroase Craciunul. Perioada de facut cadouri, de cautat lucruri pe gustul tuturor, de surprins... Perioada in care privesti mai ales pe cei din jur si incerci sa te faci util, sa ii ajuti. Perioada in care intelegerea este totul...

Am mintit spunand ca sarbatorile se apropie... ele au venit deja si le simtim. Prin caldura sufleteasca pe care ne-o inspira. Cel mai frumos mod de a ne bucura de sarbatori este sa sarbatorim iubirea, intelegerea, altruismul si sa iertam pe cei care ne-au gresit.

Adoooooor perioada asta!

10 decembrie 2009


"Toţi oamenii la adolescenţă ştiu care este legenda lor personală. În acest moment al vieţii, totul este limpede, totul este posibil şi oamenii nu se tem să viseze şi să dorească ce le-ar plăcea să facă. Cu toate acestea, pe măsură ce timpul trece, o forţă misterioasă încearcă încet, încet să dovedească faptul că legenda personală este imposibil de realizat. Sufletul lumii se hrăneşte cu fericirea oamenilor sau cu nefericirea, cu invidia, cu gelozia. Împlinirea legendei personale este singura îndatorire a oamenilor."

__________
Paulo Coelho - Alchimistul


voltaj-crede

Sper sa nu se stinga niciodata in noi doza de nebunie ce inca ne face sa visam. Sa nu moara curajul de a iubi, dincolo de prejudecati si de a da fara sa astepti altceva in schimb. Nimic nu e pierdut cat inca speram. Lupta cea mai importanta pe care trebuie s-o castigam este lupta cu noi insine. Sa ne cunoastem calitatile si sa ne acceptam defectele. Sa facem eforturi sa fim mai buni. Sa avem credinta ca toate lucrurile au un sens si ca nimic nu e intamplator. Si sa facem toate acestea pana nu e prea tarziu...