Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

15 iunie 2010

Mai Stii?



Unele melodii nu au nevoie de descriere. Nu simt nevoia sa va spun ce senzatie imi trezeste aceasta melodie, deoarece sunt sigura ca si voua va va placea!

9 iunie 2010

Batista folosita


Din pacate, nu poti avea pretentia ca munca ta sa fie apreciata pe masura efortului. In fapt, asta se intampla extrem de rar, atat de rar incat pare ca sacrificiul timpului, a energiei si a credintei pe care o pui in fiecare activitate sunt in zadar. Este dezamagitor sa lupti pentru o cauza, sa crezi in niste oameni, sa pui suflet intr-o activitate pentru a observa, mai apoi, ca aceiasi oameni in care ai crezut iti calca sufletul in picioare. Si poate este o greseala in mentalitatea mea. Poate ar trebui sa limitez totul la stricta datorie de a face ceea ce trebuie sa fac, fara implicare emotionala. Exact ca intr-o afacere. 

...Iar daca sunt pregatita de o dezamagire, atunci sa ma atasez de oameni. Pentru ca trebuie sa iti asumi riscurile, oamenii sunt schimbatori si nerecunoscatori. Iti vor spune: "Multumesc pentru colaborare".  Eu le-as cere sa imi inapoieze si coltul de suflet in care sunt ei si sa stearga gustul acesta amar pe care l-au lasat. Degeaba gandesti cu tristete ca colaborarea ta a insemnat si meditat in toiul noptii la cum sa faci sa ii ajuti sa fie mai buni. Apare sindromul "batistei folosite" careia, la sfarsit, ii spui: " Multumesc pentru colaborare, acum te pot arunca la gunoi. Nu imi mai folosesti".

Si ce ramane de facut? Sa continui lupta cu tine si cu asteptarile tale. Sa pornesti de la inceput cu alte persoane care, la un moment dat, vor pleca din viata ta spunand un gol "multumesc". Eventual, te vei minti ca ai invatat lectia si iti vei promite in singuratatea gandurilor tale ca nu vei mai comite aceleasi greseli, desi stii ca le vei face la nesfarsit...