Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

10 decembrie 2007

Pentru eternii indragostiti !

Cum poti sa spui cuiva cat de mult il iubesti, cand el e motivul pentru care te trezesti in fiecare dimineata cu zambetul pe buze?... Nimic nu e mai puternic ca dragostea, ca sentimentele adevarate si profunde. Si voi stiti la ce ma refer!
Cele mai importante momente ale vietii noastre graviteaza in jurul iubirii (<3).
Iubirea, de orice tip ar fi ea, a fost, este si va ramane cea mai importanta forta din toata viata noastra. Intr-o lume gri e singura pata de culoare... si nu orice culoare, ci roz!
Tot ce ramane de facut este sa apreciem persoanele din viata noastra, sa le multumim celor care ne iubesc chiar si in momentele cand nu meritam. De cand nu ati mai facut asta?

6 comentarii:

Ame Libre spunea...

de mult:s

Anonim spunea...

"..." este tot ce vreau sa spun...se intelege mai mult decat 1000 de cuvinte :X

Aura Matei spunea...

Pai... si atunci... de ce ne mai ducem la scoala? De ce mai mergem la facultate si ne alegem o profesie daca numai iubirea conteaza? Ne place sa facem o munca sau alta doar pentru ca trebuie sa avem un salariu sau si pentru ca ne place continutul acelei munci?

Din contra, eu as zice ca iubirile vin si trec, unele stau mai mult, dar profesia nu pleaca nici unde...

Ideea e ca te provoc la a adauga nuante de gri la afirmatiile absolute ca numai iubirea e tot sau numai profesia e tot.

Sugar Free spunea...

:) ... iubirea este totul , atunci cand iubesti si te simti iubit/a . Nu si cand , imaginea gri a lumii pare mai dulce decat culoarea in care se schimba acea pata de roz ... cel putin asta simt acum .

Anonim spunea...

foarte superficial

Anonim spunea...

Să-ţi spun ce este dragostea adevărată. E credinţă oarbă, umilinţă fără preget, supunere desăvârşită, încredere şi dăruire împotriva ta însuţi, împotriva lumii întregi. Dragostea înseamnă să îţi dai inima şi sufletul întreg celui care ţi le va zdrobi.
(Charles Dickens)