Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

24 mai 2008

Gand din departare...



Poate ca sunt o visatoare... poate ca sunt prea inocenta... si ma mint singura sau poate e de vina muzica de rumba pe care o ascult. Stiu sigur ca unele lucruri sunt facute sa dureze. Unele lucruri sunt prea frumoase ca sa fie vreo data distruse.

Daca s-ar distruge, ar plange intreaga lume, intreaga natura, ar suspina fiecare floare pe care am mirosit-o impreuna, luna plina si-ar pierde desavarsirea, iar stele noastre norocoase... ar cadea. S-ar prabusi o lume de vis, o ultima speranta, un ultim sentiment, s-ar ineca in lacrimi ultimul suras... Ar fi o viata traita din amintiri, din franturi de momente, din vorbe soptite la ureche, din apusuri privite impreuna.

Apus ar fi si in mine. As ramane fara ce am mai viu in mine. Insa asta nu se poate intampla... tocmai pentru ca anumite lucruri sunt facute ca sa dureze. Unele relatii sunt construite ca sa infrunte ploile, intunericul si timpul. Iar sufletul meu e facut sa spere... si sa iubeasca. Si poate sa se insele... dar niciodata sa inceteze sa viseze.

Poate ca sunt o visatoare... poate ca sunt prea inocenta... si ma mint singura sau poate e de vina muzica de rumba pe care o ascult.

Niciun comentariu: