Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

25 decembrie 2008

Craciun Fericit !!


Craciun Fericit! Este o perioada minunata... zilele acestea sunt minunate, abunda in lumina, in iubire, in intentie buna si ganduri de buna credinta. Acum suntem altfel, visam la teluri inaltatoare, prindem aripi pentru a ne inalta la nori, daruim si primim.

Ce poate fi mai minunat? Totul e viata, credinta, armonie... sau poate asa vreau sa vad eu. Cred in spiritul craciunului si cred ca acum se pot intampla multe minuni. Si cred, de asemenea, ca acesta este momentul in care trebuie sa aduni in jurul tau toata familia, pe cat posibil. Acum este momentul sa te bucuri de bradul frumos impodobit si sa te regasesti printre globuri. Acum sperantele se ridica la nori in sunete de colinde si clinchet de clopotei.

Anul acesta imi lipseste din nou ceva de Craciun. Nu le putem avea pe toate, nu? Sunt insa foarte impacata cu mine si resemnata, pentru ca Il simt pe Dumnezeu mai prezent ca niciodata.

Si ce vreme urata a fost pana acum! In prima zi de Craciun a nins insa cu fulgi mari si pufosi. Iar noaptea de Craciun, cu o liniste nemaiintalnita, cu multe lumini in ferestre si in suflet...

Acum e vreme de visat si de iubit. E vreme de facut planuri si sperante. E vreme de daruit. E vreme de zbor inaltator al sufletului...





Celine Dion - The Magic of Christmas Day ..
»

Niciun comentariu: