Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

18 ianuarie 2008

Un invingator...


Niciodata nu e prea tarziu sa visezi... Fiecare zi e o noua lupta, pe care nu o castigi incruntandu-te si nici plangandu-te... Un adevarat invingator isi pastreaza zambetul. Nu e asa usor pe cat pare.

Astazi am vizitat un copil care implinea 9 ani. Un copil frumos, insa cu privirea incruntata. Un copil care nu mai simte fericirea, nu simte fiorul copilariei... si atunci, cum il mai putem numi copil?! Vina nu ii apartine lui, nu e vina lui ca duce o viata trista.

Poate e doar vina realitatii, a vietii, a familiei...? Un copil care de la cativa anisori cunoaste viata in aspectele sale triste, un copil caruia ii vine greu sa zambeasca... La 20 de ani cum va fi? Va plange neincetat?

Unele persoane pornesc cu stangul viata sau, cum zicea cineva, sunt nevoite sa deschida ochii fortat. Cum sa viseze ele, daca niciodata nu le-a fost permis asta? Acestor persoane li s-a scris in frunte sa indure mult, sa sufere mai mult, sa piarda mai mult decat castiga. Sa simta durerea intens... inca de la 9 ani...

Invingatorii se afla printre noi, sunt cei care isi impun sa nu cedeze, cei care se mentin pe pozitie cand le tremura genunchii si inima palpita, sunt cei care zambesc cu amaraciune, insa cu ochii mari si curati. Invingatorii sunt persoane normale, sunt printre noi si, de cele mai multe ori, nu ii recunoastem. Ei mereu gasesc resurse pentru a-i ajuta pe ceilalti, chiar cand simt in sufletul lor cel mai persistent vid.

Nu e usor. Si totusi privirea sus, pentru ca invingatorii zambesc...

Niciun comentariu: