Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

9 iunie 2008

Trezire la realitate




Bitza - Memento mori
Asculta mai multe audio Muzica »
Refuz sa cresc... Vreau sa raman un copil vesnic. Vreau sa fiu persoana care nu se teme sa fie ea insasi, vreau sa trec de granitele care le pune inaintarea in varsta. Vreau sa visez mereu, sa sper, sa ma joc, sa iubesc nebuneste, fara sa ma gandesc la consecinte. Si copiii sufera, plang cu lacrimile cele mai sincere si dupa iubesc iar. Vreau sa fiu o vesnic indragostita de viata, sa gasesc mereu puterea de a ierta si de a privi mereu viitorul cu mult curaj.
Nu vreau cam multe? Nu cumva aceleasi lucruri le vrea fiecare? Ce face oare diferenta dintre un invingator si un ... ? Poate ca astea sunt vise de copii, poate ca visez ca de obicei... cu ochii deschisi. Simt nevoia ca cineva sa ma sprijine si sa-mi spuna ca nu gresesc. De ce nu tu? De ce sa nu ma lasi sa sper si sa ma manifest ca un copil, nu e nimic mai pur pe lume...
Poate ca sunt putin coplesita de tot... de imprejurari, de intrigi, de ganduri, de responsabilitati, de maturitate! Si spunea cineva sa nu iti fie frica de viitor... pentru ca il vei infrunta cu aceleasi arme cu care infrunti acum prezentul... Dar daca prezentul e cam mult?

Niciun comentariu: