Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

27 iulie 2008

Contraste


Ce ne motiveaza sa mergem mereu mai departe? Poate spiritul de invingator care este in fiecare, poate convingerea ca oricum, la un moment dat, totul va lua sfarsit, asa ca tot ce ramane e sa facem sfarsitul sa fie in favoarea noastra...
Mii de vise se ridica in fiecare noapte spre stele, mii de lacrimi se ascund in asternuturi, obraji luminati de sclipirea fericirii sau impovarati de tristete... Ce face diferenta dintre toate acestea? Diferenta dintre zambet si lacrima, diferenta dintre roz si gri, diferenta dintre fluturi si paianjeni? Poate e o linie subtire care desparte lumina de intuneric, usor de intrecut, greu de sesizat. Poate de aceea de multe ori gresim... din greseala!
Nu ingerii ne motiveaza, nu rugaciunile ne salveaza, nu suferinta ne umanizeaza... Toate capata noi sensuri, noi intelesuri in tente de gri sau in culorile curcubeului. Viata ne fuge uneori de sub control, conjuncturile ne subjuga mintea si sufletul sau ne elibereaza.
Totul este format din contraste. Pana si noi avem frigul iernii sau caldura verii, avem zile insorite de primavara sau intunecimea toamnei. In ce masura roz? In ce masura gri?

Niciun comentariu: