Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

8 ianuarie 2010

Tu!

Sa reusesti sa fii altfel. Mai bun. Sa nu te temi sa lupti pentru ce crezi si sa sustii ce esti. Sa nu fii modest, permiteti sa fii apreciat, laudat, atunci cand meriti.
Cand nu meriti, fii realist cu tine, cu posibilitatile tale, observa greselile si incearca mereu sa te autodepasesti. Nu te mai raporta la ceilalti. Tu esti TU. Uneori a fi diferit e minunat, chiar daca vei parea un ciudat neadaptat.
Iarta-i pe ceilalti. Atat greselile, cat si rautatile sa le ierti. Evidentiaza, in schimb, ce te deranjeaza, altadata poate se vor corecta. Fii tolerant si ajuta ori de cate ori ai ocazia. Ignora faptul ca multi nici nu vor multumi.
Nu te multumi cu putin, tu meriti totul. Fiecare om merita totul, nimeni nu trebuie sa se multumeasca cu franturi. Cere totul de la viata. Cere o iubire frumoasa, cere prieteni adevarati, cere primul loc in orice. Asa nu vei pierde niciodata, pentru ca visele tale, fiind inalte, te vor energiza in tot ce iti propui. Sa ceri, dar nu uita sa oferi!
Nu alege calea de mijloc. Nu alege mediocritatea. Ori sa fii fericit, ori infinit de nenorocit. Sa nu iti conturezi viata cu creionul, ci cu stiloul, fara teama! Fii curajos si asumati responsabilitatea pentru tot ce faci. Priveste provocarile in fata. Nu te ascunde, nu incerca sa eviti. Nu are rost. Daca nu le infrunti tu, te vor infrunta ele.
Permiteti sa visezi. Vei gasi in speranta puterea de a trece peste greutati. Crede. Crede sa totul va fi bine, indiferent de forma pe care unele situatii le pot lua. Fii curajos!

Niciun comentariu: