Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

8 martie 2008

Ce datoram barbatilor?




De 8 martie m-am gandit cam ce ar insemna femeia... acum in prag de 9 martie, vreau sa ma axez asupra barbatului. Am inceput cu ideea ca trebuie sa fiu obiectiva si sa dau si barbatilor drept de replica la parerile din articolul anterior.
Pentru inceput, barbatul este jumatatea femeii, o completeaza si o pune in valoare(si invers). Un avantaj vizibil este de multe ori severitatea si fermitatea cu care actioneaza. Acelasi lucru poate fi perceput si ca un defect. Ei nu se incurca in detalii, ca femeile. Un barbat este, deseori, mult mai hotarat si rapid la cumparaturi. De multe ori nu au mari pretentii de la viata, fericirea in conceptia unora fiind o sticla de bere si un meci la tv.
Rareori veti intalni la un barbat dramatismul unei femei. Barbatii nu afiseaza suferinta cum fac multe femei, ei mascheaza si o depasesc singuri. El este dispus sa faca lucruri spontane, precum o excursie cu bicicleta in munti sau plimbari nocturne. Le place de multe ori sa isi testeze limitele si le place riscul.
Cele mai reprosate lucruri unui barbat sunt: faptul ca e microbist, uita dati de nastere, ca pare indiferent si nepasator, bea prea multa bere, se intalneste prea des cu amicii... (si daca as vrea sa fiu rautacioasa... as mai gasi).
Cam asta cred despre barbati. Uitati ce cred altii:

* : uneori sunt tandri.., romantici,..fac sacrificii..dar sunt si cei care pot juca la 2 capete..ori sunt sinceri si iubesc o singura fata..femeie..
* :altii sunt zero..rautaciusi, si lipsiti de ocupatie..se dau importanti..cand de fapt sunt la limita..dar si pot suferi mai mult ca o persoana de sex feminin..
** : tu..nimic, dar imi datoreaza cineva o cafea
*** : multumeshti atunci cand ai de ce ; nu doar ca te onoreaza cu prezenta si iti ia aerul
*** : dar in schimb noi femeilor si fetelor le datoram mai mult

Niciun comentariu: