Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

31 iulie 2007

LoVe Is In ThE AiR....


E incredibil cum poate o persoana sa te inveseleasca chiar si cu un cuvant, uneori chiar si fara sa realizeze. Nu exista nimic mai magic, mai frumos, mai divin decat iubirea... iubirea care o porti pentru sufletul pereche, pentru cel mai bun prieten, pentru familie sau oricine inseamna ceva in viata ta.
Aceste persoane te vor sprijini mereu, iar alaturi de ele te simti protejat, nimic nu te mai poate atinge sau afecta... ESTI FERICIT ! Sa ai mereu incredere in ceea ce simti, in ceea ce intuiesti, desi vei suferi. Nu iti poti trai viata cu teama; joaca si ultima carte pentru lucrurile sau persoanele in care crezi. Daca vei pierde si ai mizat pe ceva gresit, nu te teme, fericirea se iveste la orice pas al vietii noastre, noi trebuie sa luptam pentru ea si sa o construim pe fundamente reale.
In momentele de deziluzie, nu inceta sa visezi, sa crezi ca viitorul iti rezerva multe aspecte placute. Sunt o persoana fericita pentru ca iubesc si sunt iubita, pentru ca mereu daruind, primesti.

Minunate caile Domnului !

2 comentarii:

Anonim spunea...

interesant...:)...o persoana te poate inveseli doar cu prezentza sa....iubirea nu inseamna sa ne uitam unul la altul, ci sa privim spre acelasi loc...intradevar minunate sunt caile Domnului! :)

Axel spunea...

Multumesc ca ma aprobi... e bine sa stiu ca nu sunt singura naiva :)... Si daca tot privim in acelasi loc, sa privim inainte, pentru a evolua... :)