Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

5 septembrie 2007

Concert cu prieteni


Ce ar putea conta mai mult in viata decat persoanele care iti sunt mereu alaturi, cu care iti petreci timpul, care te sprijina necontenit? Eu cred ca nimic! Poate fi vorba de familie, prieteni, colegi...
Aseara cu o ocazie relativ banala, la concertul Voltaj (trupa pe care o ador), am realizat iar cat de mult conteaza prietenii.
Atunci cand abandonezi problemele de peste zi si tot ce nu iti dadea pace... dansezi si te bucuri alaturi de niste persoane importante pentru tine. Incetezi sa te gandesti la aparente, simti momentul si, totul in acele momente, se invarte in jurul persoanelor.
Sunt persoanele care iti sunt mereu alaturi, nu numai atunci cand sunt motive de bucurie, ele iti vor sterge lacrimile si te vor face sa privesti inainte. Fericirea lor este mai importanta decat propria fericire, desi suntem convinsi ca atunci cand suntem impreuna, toti ne simtim bine si lasam macar pentru cateva ore grijile acasa. Tot ei te vor ajuta cu un sfat sincer, te vor sprijini si nu te vor lasa niciodata sa te simti singur.

Sunt o persoana norocoasa!... sper sa fie mai des concerte Voltaj...

4 comentarii:

Anonim spunea...

:)

Anonim spunea...

tare,o asa gascha....si eu aveam in tara:(:(acu nu mai suntem toti,:*poop,axel

Viata spunea...

Gandim la fel...

Viata spunea...

:)...