Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

5 septembrie 2007

Toamna... si in suflet!



Hmm.... vine toamna.... de fapt, a venit deja. E imposibil sa-i negi prezenta. Nu simti atmosfera incarcata? Soarele nu mai straluceste la fel, nu mai are putere. Oamenii au inceput munca pe campuri, iar noi, elevii, vom incepe in curand munca noastra... scoala.
Imi este imposibil sa nu fac corelatie intre toamna si scoala. Da... incepe curand scoala! Imi este dor de colegi, la fel si voua. Bine... si de profesori (mai mult sau mai putin). Toamna asta distruge toata buna dispozitie. Uitati-va la frunze, natura! Distruge si iubirele de-o vara!
Totusi, toamna e anotimpul meu preferat. Ador cand suiera vantul si duce gandurile departe... cand ramai, pierdut in spatiu si timp, privind frunzele in cadere(asa cad si frumoasele iluzii dintr-un suflet omenesc, spune Alecsandri). Unde mai gasim culorile toamnei? Ruginiul acela specific care imi lasa gust dulce-amarui, caci culoarea e mirifica, insa frunzele au murit...

Ce poate fi mai frumos toamna, decat sa stai singur intr-un parc, intr-o liniste deplina... sa privesti, sa asculti, sa simti. Nu simti? Numai toamna poate da acest fior... Poate in singuratate deplina ii permiti unei lacrimi rebele sa se prelinga pe obraz. Lasi vantul sa-ti treaca prin par si sa-ti inunde fata, lacrima se usuca.

Minunata toamna asta!

Un comentariu:

Anonim spunea...

minunate sunt toate anotimpurile.....daca stii sa le privesti...fiecare anotimp are frumuseatea lui...multi se gandesc vine toamna ploua, cad frunzele...vine iarna e frig, ninge,... vine primavara, se topeste zapada , e urat pe jos,....vine vara e prea cald....de ce nu vedem partea plina a paharului?Oricum frumosul are multe forme...cred ca ar fi bn sa vedem si partea frumoasa a lucrurilor...sa vedem si ce e bun din jurul nostru, ce e bun la aproapele...stiu ca e mai usor sa vezi partea goala,partea mai putin buna...e bn sa fim optimisti :)...oricum e interesant modul tau de a privi lucrurile...imi place sa citesc ce scrii...mai invat cate ceva :)...toti invatam unii de la altii...