Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

21 septembrie 2007

Putini oameni, multa lume!


Ce diversitate in natura umana! Intalnim tot felul de persoane, de tipuri umane si in urma acestui fapt ramanem cu amintiri placute si un suflet cald sau cu rani. Nu am incetat niciodata sa ma uimesc de persoanele deosebite.
Sunt persoane care sunt dispuse sa renunte la tot pentru cei din jur, care nu inceteaza sa surprinda printr-o bunatate nemarginita. Acesti oameni emana caldura, zambesc neincetat si momentele de tristete le mascheaza tot pentru a nu intrista pe ceilalti.
Exista astfel de oameni. Exista oameni care te fac sa crezi ca nu e totul pierdut, ca mai merita sa lupti, care te incurajeaza si te fac sa privesti inainte. Numai stand in preajma lor, transmit o liniste uimitoare si o energie revitalizanta.

Cunosc astfel de oameni. Cunosc oameni care sunt dispusi sa isi puna propria persoana pe loc secund, care fac orice pentru binele altora fara sa se uite in urma. Acestia merita toata aprecierea noastra, ei sunt cei care aduc in lume valori de mult uitate precum solidaritatea, altruism si altele a caror termeni nu mai sunt de mult de actualitate.
Banuiesc ca astfel de oameni se intalnesc rar... dar merita apreciati si noi putem incerca sa invatam de la ei. Sunt fericita ca am intalnit astfel de persoane!

Un comentariu:

Anonim spunea...

intradevar...dar astdfel de pers de cele mai multe ori nu sunt apreciate...chiar dak merita...multi nu stiu sa aprecieze ce e bun...iar cand isi dau seama e cam tarziu...