Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

6 octombrie 2009

Viitorul privit in ochi




Arssura & Kitzi - Vise



Viata este un sir nesfarsit de oportunitati. Ce alegem depinde de noi. Ba chiar, daca am fi constienti de cate alegeri avem de facut pana si cand pornim pe alta poteca, cred ca am simti prea mult responsabilitatea propriilor fapte apasandu-ne pe umeri. Am realiza ca totul are o consecinta si ca si cel mai mic gest poate strani o avalansa de reactii.



Nu mereu putem sa controlam ce se intampla in viata noastra, dar e un pas important sa infruntam totul cu demnitate si maturitate si sa ne asumam responsabilitatea pentru faptele noastre. Viitorul trebuie privit in ochi, cu multa convingere ca totul va fi bine, indiferent de forma pe care o va lua viata. Unele drumuri nu duc nicaieri, altele conduc spre alte optiuni. Niciodata nu ramanem fara solutii, oricat de deziluzionati am fi.



Fiecare doarme cum isi asterne, fiecare duce in spate crucea propriilor alegeri. Nu totul este insa atat de fatalist. Oricine greseste, pacat ca nu si viata ne ofera mereu sansa sa revenim asupra deciziilor neinspirate. Cu unii viata pare mai ingaduitoare, caci, chiar daca unii gresesc mereu, consecintele faptelor par sa intarzie sa apara, dar cine suntem noi sa judecam cine greseste si cine nu? Sistemul nostru de valori dupa care evaluam o fapta e destul de ingust si destul de subiectiv.



Tot ce putem incerca e sa nu ne tradam asteptarile si sa valorificam aspectele pozitive pe care le avem in viata. Pe toate planurile, pentru ca altfel nu am fi fericiti.

Un comentariu:

ana maria lara spunea...

dor de tine...priveam tinele pe care il lasi vederii noastre si tare as fi vrut sa indici cu tonalitatile atat de cunoscute mie fiecare a fiecarui minut al existentei tale... dor de tine...