Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

27 august 2007

Poveste fara ... happy end


Ce stupid se termina relatiile intre oameni. Un cuvant, ceva neinteles... sau orice alt motiv. Dintr-o relatie aparent frumoasa si plina de sentimente se ajunge la resentimente, ganduri inutile si distrugatoare... Ajungi la concluzia ca cel de langa tine era un strain, tu l-ai cunoscut altfel, l-ai perceput altfel. Persoana care o cunosteai tu era dispusa de orice pentru a te face fericita, persoana aceea te iubea si tu o iubeai.
Inca te intrebi ce te facea sa plangi de dorul lui, sa te rogi pentru binele lui, sa induri atatea... poate faptul ca sentimentele care ti le-a nutrit erau prea intense. Erai dispusa de orice sacrificiu pentru fericirea lui si incetasesi sa pui persoana ta pe primul loc.
Poate ca o relatie nu se rupe intr-un singur moment. Poate ruptura si racirea sentimentelor are loc treptat... dar cand s-a intamplat asta? Cand au incetat inimile sa bata in acelasi ritm? Cand nu ne-am mai gasit in visuri? Nu reusesti sa indentifici momentul... si asta te debusoleaza mai tare. O relatie e formata din doi... inseamna ca amandoi sunt responsabili de despartire. Te intrebi unde ai gresit. Ramai cu privirea in zare, pierduta... Unde, cand?
Ai obosit sa cauti circumstante... incerci sa iei realitatea ca atare. Orice inceput are si un sfarsit. Nimic nu dureaza o vesnicie, deci era previzibil, nu? Privirea tot inainte!

3 comentarii:

Anonim spunea...

adevar in fiecare cuvant...din pacate multe exemple d genul acesta se pot da...chiar si romanele,istoria, timpul insusi isi spune cuvantul.Dar importat este sa treci prin tot cu capul sus si sa speri k va exista un happy end si pt noi...chiar si cu mici "sugrumari"...conteaza cel mai mult sentimentul trait...dak nu simti cu adevarat nimic....atunci inseamna k nu esti om:(

Anonim spunea...

daca valurile vietii te vor izbi necrutzator fii stanca cea mai tare caci valu-i trecator... :)

Ame Libre spunea...

SA NU-TI PARA RAU CA S-A TERMINAT,BUCURA-TE CA TOTUSI A FOST...