Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

17 august 2007

Tipat mut...


Ti sa parut viata vreodata atat de nedreapta incat iti vine sa tipi? Sa tipi neinteresandu-te daca te aude cineva, sa tipi pentru a-ti arata indignarea si durerea in acelasi timp... poate in incercarea de a mai abandona acest sentiment de greutate care iti apasa pe inima? Cum e sa simti ca esti neputincios in fata unei forte mai mari, care coordoneaza tot?
Vezi in jurul tau atata suferinta si chin, atatea lacrimi si suspine... incet, dar sigur, toate te marcheaza, te schimba ireversibil. Renunti la vise, la roz, la fluturasi, chiar si la speranta. Incepi sa canti si sa scrii o noapte, un nor, o ploaie... si nu o raza de soare. Sufletul inca iti vibreaza de teama la fiecare pas... esti neincrezator si mereu pregatit de lupta.
Te izolezi in lumea ta, vazand nicio alta iesire si posibilitate de evadare din cercul vicios in care te vezi prizonier. Si totusi, esti nemultumit, indignat, ranit ! Vrei sa faci ceva, sa schimbi ceva... Ai vazut atata nedreptate in jurul tau, incat te vezi pierzand de dinainte de a incepe lupta.
Incetez aici... doare...

Niciun comentariu: