Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

10 august 2007

Trezeste-te !!!




Nu te-ai saturat sa te gandesti cum sa faci sa fie bine... bine pentru altii, pentru a nu dezamagi? Si cu tine cum ramane? Ce e bine pentru tine? E viata ta, sunt hotararile tale, iar consecintele tot tu ti le asumi. De ce ar decide mereu ceilalti pentru tine?
Iti dedici viata unor persoane, proiecte sau lucruri si la sfarsit realizezi ca nu ai simtit savoarea riscului, ca viata ta, de fapt, nu ti-a apartinut niciodata! Fa ceea ce doresti bazandu-te pe instinct si, rareori, pe ratiune. Cei care te iubesc si iti sunt alaturi cu adevarat te vor intelege si iti vor oferi libertate de alegere.
Niciodata sa nu te temi de ce ar crede ceilalti, mereu va fi cineva nesatisfacut si oricum ai face nu vei putea multumi pe toti. E cel mai important ca la sfarsit de zi sau atunci cand meditezi cu ochii pe pereti, tu sa fii cel care e pe deplin multumit si sa constati ca esti FERICIT ! Cat de des uitam sa traim si devenim captivi ai realitatii (obiective sau subiective)... Uneori, din teama de nou, ne multumim cu ce avem sau cu ce am realizat si nu mai evoluam, nu ne mai dorim mai mult, sa crestem emotional, social...
In viata nu avem timp de regrete si acestea nici nu isi au rostul. Daca ai gresit, invata lectia si cu fruntea sus si speranta porneste iar la drum. Nimic si nimeni nu te poate opri daca tu nu permiti asta! Acum gandeste-te daca faci tot ce te face fericit si daca nu ai putea face mai mult... merita incercat!

Niciun comentariu: